Google reclame-123adwords
Google Adwords is een betaalde vermelding boven en rechts van de natuurlijke zoekresultaten bij zoekmachines. Door te adverteren in Google heeft u een krachtig middel in handen waarmee u uw online rendement kunt vergroten. Google hanteert een biedingsysteem waarbij afgerekend wordt op basis van CPC (Cost Per Click). Hierdoor betaalt u enkel voor de bezoekers naar uw website en niet voor de vertoningen.

Tekstadvertenties van Google AdWords
Tekstadvertenties zijn de advertenties die in beeld komen van Google AdWords. Deze zijn erg belangrijk voor een succesvolle Google AdWords campagne. Wij maken voor u meerdere teksten aan en laten deze vervolgens om de beurt in beeld komen. Zodoende kunnen wij bepalen welke advertenties het beste werken voor uw campagne.

Google AdWords is geschikt voor bedrijven die rendement willen halen uit hun website. Door te adverteren in Google kunt u relatief snel relevante bezoekers naar uw website leiden en het aantal leads of verkopen vergroten. Met andere woorden u kunt u omzet vergroten door het gebruik van Google AdWords.

divider-adwords

Klaar om uw bedrijf te laten groeien?

Het maximale uit Google AdWords halen betekent AdWords uitbesteden aan onze specialisten.